Wie is dat eigenlijk? Blisz Beauty & Lifestyle?

Blisz-9949 versie 2

Mijn naam is Lidy Zegveld, geboren in 1983 en opgegroeid in Nederweert. In 2015 opende ik in Stramproy mijn eigen salon; Blisz Beauty & Lifestyle. Deze kwam tot stand omdat ik nu eindelijk iets met mijn passie wilde gaan doen; mensen helpen vitaal te zijn  en een belevenis meegeven!

Nadat ik mijn salon gestart was, trof ik steeds vaker klanten die allerlei vage klachten hadden. Of ik zag simpelweg aan hun huid dat er iets niet klopte en deze klanten wilde ik verder kunnen helpen! Daarom heb ik in 2016 de opleiding Trainer Hormoonfactor gevolgd. Hiermee kan ik je helpen van vage klachten af te komen en een vitalere versie (de 2.0 versie zeg maar 😉 ) van jezelf te worden.

Tijdens de opleiding kwam daarnaast ook steeds meer het besef dat je natuurlijk bewust moet zijn van wat je eet, maar ook van wat je op je lijf smeert! Zodoende is Piroche Cosmétiques in beeld gekomen. (H)eerlijke producten op natuurlijke basis. Ze ruiken geweldig maar daarnaast zorgen ze ook voor duidelijke huidverbetering.

In November 2018 was het tijd voor de volgende stap; een nieuwe locatie! Dat werd het Gezondheidscentrum Weert, een mooi collectief met verschillende complementaire discipline’s zoals osteopathie, coaching en fysiotherapie.

Via deze blog wil ik jou een klein inkijkje geven in mijn wereld. Als ergotherapeut, schoonheidsspecialiste en trainer hormoonfactor, wil ik je nieuwe inzichten en kennis meegeven. Dat kan de ene keer zijn over hoe je je huid het beste kan verzorgen, de andere keer over bewustwording op het gebied van voeding of bijvoorbeeld over je hormoonhuishouding.

Volg dus mijn blog als je op de hoogte wilt blijven en meteen leuke tips opdoen voor een gezonde, vitale leefstijl!

Wil je meer weten? Twijfel dan niet en neem contact met me op via info@bliszbeauty.nl of bel 06 – 41 22 55 65

Posted on: 21 juni 2017, by : Lidy Zegveld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *