Mijn verhaal

Al heel wat jaren was ik bezig met gezonde voeding, maar hield mij in de salon vooral bezig met behandelingen.

Tot ik in de salon steeds vaker merkte dat mijn klanten aangaven te kampen met hoofdpijnen, weinig energie of ik zag gewoon in hun huid terug dat er iets niet klopte!

Met mijn achtergrond als ergotherapeut vond ik dat ik hiermee iets moest doen. En besloot ik dat ik hier verder mee wilde gaan. Ik wilde bij de basis beginnen en dat is voor mij toch de voeding. Na vele opleidingen kritisch bekeken te hebben, kwam toch de hormoonfactor weer onder mijn aandacht. Ik ging kijken op een open dag en dacht; ja deze denkwijze past bij mij!

Vol goede moed startte ik de opleiding en leerde enorm veel over hoe je hormonen invloed hebben op… eigenlijk alles! Hoe meer ik te weten kwam, hoe meer ik besefte dat ik in mijn gezonde levensstijl nog kon bijschaven. Je kunt namelijk voor je gevoel gezond eten maar toch de verkeerde dingen eten.

Je bent wat je eet, verteert, opneemt en kunt verdragen!

Ik kwam er namelijk achter dat mijn trage schildklier te wijten was aan een auto immuunziekte. Ik ben meteen begonnen de geleerde kennis op mijzelf toegepast en ik stond versteld van hoeveel beter ik mij voelde! Geen rammelende en onrustige buik meer, veel meer energie en zelden hoofdpijn.

Vaak weet je niet beter, want die kleine dingetjes horen na al die jaren bij jou….Maar toen kwam ik er achter; je hoeft er niet voor te doen! Er is zeker meer mogelijk! En daardoor zie ik het als mijn persoonlijke missie om dit meer bekend te maken!

Naast het 1 op 1 begeleiden geef ik daarom ook regelmatig lezingen. Om een stuk bewustwording te creëren. Er is zoveel gaande op voedingsgebied de afgelopen tijd dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Iedere week komt er wel weer een nieuw dieet uit en wordt er weer een ander advies gegeven. Ik probeer hierin wat zaken te verhelderen en handvaten te geven om al wat wijzigingen door te voeren in je eigen leven.

Mensen die ik heb begeleid omschrijven mij als een coach die meedenkt, doortastend kan zijn wanneer het nodig is, oprecht en empathisch is. Ik ben niet iemand die met de vinger wijst, maar je zelf laat ervaren welke effecten je keuzes op je leefstijl hebben.

Lees hier de persoonlijke ervaringen van mensen die je voorgingen