Bio energetische Werkwijze

Voor de bio energetische behandelingen wordt er gewerkt met de Lymphodrainer.

Dit apparaat werkt als een zuigpomp op de lymfecirculatie. De lymfe is het afvoersysteem van onze toxines ofwel afvalstoffen. Er wordt gewerkt tussen het bot en de buitenkant van het lichaam. Zo wordt er invloed uitgeoefend op de vochthuishouding.

De Lymphodrainer is een zeer effectief drainage systeem voor schoonheid en welzijn. De niet-invasieve techniek met behulp van de cups bevordert de snelheid van bloed en lymfe circulatie en stimuleert de stofwisseling. De werking is zacht en volkomen veilig, en de gevolgen daarvan zijn direct zichtbaar. Het werkt met respect voor de natuurlijke structuur van de huid. Een technologisch juweeltje dat werkt tot de kern van celregeneratie. De Lymphodrainer is revolutionair in de wereld van schoonheid en zorgt voor het optimaliseren van elke behandeling van gezicht en lichaam.

Vanuit de Tradionele Chinese Medicine (TCM) wordt de behandeling erop gericht de yin-yang balans te herstellen. De Bio Aroma’s die worden gebruikt worden specifiek op jou afgestemd.Het is ontworpen voor:

 • Afvoer en bestrijding van oedemen
 • Stimuleren van de huid microcirculatie
 • Helpen zich te ontdoen van gifstoffen
 • Gelijkmatige huidskleur bewerkstelligen
 • Stimuleren zuurstofvoorziening

Meerwaarde voor jou als klant:

 • Door deze behandelingsmethode te ondergaan wordt er meer resultaat uit de producten en behandeling gehaald.
 • Betere doorbloeding voor zowel het gezicht en het lichaam.
 • Betere lymfe doorstroming.
 • Betere afvoer van afvalstoffen en vocht.
 • De gezichtsbehandeling in combinatie met de energetische opening werkt langer door. Na 2-3 dagen zie je nog steeds het resultaat.
 • Mooie structuur en frisse uitstraling van jouw huid.

De behandelingen vanuit de Piroche methode begint met de energetische opening. Dit gebeurt op het ruggedeelte en daarna op het decolleté en het borstgedeelte, zodat de behandeling een nog beter en langer resultaat heeft.


 

lymphodrainer bio energetische gezichtsbehandeling

De Bio Energetische Gezichtsbehandeling

De basis van de behandeling gaat uit van 3 belangrijke onderdelen om tot huidverbetering te komen. Dit zijn de onderdelen ontgiften, energie geven en cel vernieuwing.

Op de gehele wervelkolom lopen energiepunten van alle organen. Door deze te prikkelen en te openen ontstaat er een goede doorbloeding. Dit geeft ontspanning en maakt de huid  ontvankelijker voor de werkstoffen waarmee tijdens de behandeling wordt gewerkt. De huid heeft er meer profijt van en de behandeling werkt hierdoor langer door.

We beginnen met de energetische opening op de rug, borst en decolleté. Dit doen we doormiddel van cupping drainage en dat zorgt er voor dat alle blokkades worden opgeheven en afvalstoffen en overtollig vocht op milde wijze worden afgevoerd. U kunt zich voorstellen dat als het lichaam vol zit met blokkades/afvalstoffen het ook niks kan ontvangen.

De behandeling werkt harmoniserend op het zenuwstelsel, versterkt het afweersysteem  en verbetert de huid. Het ondersteund bij het afvoeren van afvalstoffen en maakt zo ruimte voor energie en voedingsstoffen. Dit leidt tot een mooie gladde, levendige, stralende huid die er jonger uitziet.

Na de energetische opening, tijdens de gezichtsbehandeling werken we ook weer met de cupping drainage. Dit om overtollig vocht en afvalstoffen in het gezicht af te voeren. Dit geeft een duidelijk zichtbaar en voelbaar resultaat, zelfs al na de eerste behandeling.

Wat zijn voor jou de voordelen van de bio energetische gezichtsbehandeling?

 • De onderhuidse bobbeltjes en hobbeltjes zijn weg, doordat de structuur wordt verbeterd voelt de huid weer glad aan.
 • De natuurlijke lijnen van het gezicht zijn beter zichtbaar, denk aan jukbeenderen en kaaklijn deze zijn weer strakker.
 • De structuur en de kleur van de huid zijn weer fris en stralend.
 • Betere doorbloeding in zowel gezicht als lichaam.
 • Uiteindelijk leidt dit tot natuurlijke verjonging van de huid.

Tijdsduur: ca. 120 minuten


 

Lymphodrainer Blisz Beauty & Lifestyle Bio energetische behandeling

De Bio Energetische Bodydrainage 

Dit is een echte energetische wellness lichaamsbehandeling.

Wederom wordt er eerst gestart met de energetische opening. Dit zorgt ervoor dat het lichaam alvast geactiveerd wordt en er met de drainage meer resultaat kan worden behaald.

Het lichaam wordt daarna behandeld met Bio Aromatische Oliën in combinatie met de cups en manuele massage.

In deze behandeling wordt de energiebalans hersteld en worden afvoer van afvalstoffen, vochtophopingen, vetophopingen en verklevingen (kristalophopingen) gestimuleerd. Hierdoor zul je ervaren dat kleine pijntjes verminderen of zelfs volledig verdwijnen. Absoluut een ook heel zinvol bij herstel na langdurige ziekte of als ondersteuning tijdens het afvallen. De behandeling is voor mensen met weinig energie of een overvolle agenda, mannen en vrouwen een echte must!

Wat zijn voor jou de voordelen van de bio energetische bodydrainage?

 • Algeheel welbehagen, ontspanning van top tot teen.
 • Langdurig resultaat (veel langer dan bij alleen manuele massage).
 • De behandeling haalt negatieve energie en stress blokkades weg.
 • Zorgt uiteindelijk voor natuurlijke verjonging van de huid.

Tijdsduur: ca. 90 minuten