Lifestyle

        
Hormonen

Niet meer altijd moe, wil je lekkerder in je lijf zitten en meer energie?

Dan kun je bij Blisz Beauty & Lifestyle ook terecht voor lifestyle coaching. Voor schoonheid van binnen én buiten!

In ons leven zijn er veel factoren die onze hormoonbalans kunnen verstoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan heftig diëten, stress of gebrek aan beweging (of juist te extreem).
Deze verstoring kan een breed scala van klachten veroorzaken afhankelijk van welke hormonen verstoord zijn.  Er zijn veel mensen met ‘onverklaarbare’ klachten, waar de artsen vaak ook geen raad mee weten. Of de symptomen bestrijden door medicatie zonder de oorzaak aan te pakken.

Misschien ben je zelf gezonder gaan eten, meer sporten of supplementen gaan slikken, maar heeft dit niet het gewenste resultaat gehad. Herkenbaar? Ik kan je helpen.

Door middel van de technieken en kennis die ik heb opgedaan tijdens de opleiding Trainer Hormoonfactor kan ik je begeleiden naar een gezond en vitaal leven. Niet minder eten maar beter eten, niet veel trainen maar anders trainen. Iedereen is anders en daarom zijn mijn adviezen altijd specifiek op jou afgestemd. Ik help je inzien hoe je goed voor jezelf kan zorgen op gebied van voeding, leefstijl en beweging!

greens