Werkwijze

Hoe verloopt de coaching?

Meestal is er eerst een gratis kennismakingsgesprek, hierin kun je kijken of het wat voor je zou kunnen zijn en wat ik je kan bieden. Dit is geheel vrijblijvend natuurlijk en soms zijn de tips die hierin worden gegeven al voldoende om zelf aan de slag te gaan!

Het is dus géén quick-fix, geen repen, geen shakes en het vraagt dus wél jouw inzet en toewijding. 

Als je besluit aan de slag te gaan voor jezelf en te doen wat nodig is, plannen we een intake gesprek in. Tijdens dit gesprek ga ik proberen te achterhalen welke hormonen uit balans zijn en wat belemmeringen voor je zijn. Ik ben geen arts en stel geen diagnoses. Wanneer er vermoeden van een flinke disbalans is, zal ik dan ook altijd adviseren hiermee verder te gaan.

Echter, in de reguliere zorg wordt er vaak uit gegaan van enkel eenvoudige bloedwaarden. Maar ‘goede’ bloedwaarden wilt niet zeggen, geen klachten!

Uit de intake vorm ik daarna een persoonlijk advies dat helemaal op jou is afgestemd. Je krijgt een eigen map waarin je alle adviezen gaat verzamelen, zodat je deze altijd kunt naslaan!

De weg naar een gezond lijf begint bij de basis. Dat klinkt eenvoudig maar valt in praktische uitvoering soms nog wel tegen!

Voeding -Beweging/training -Stressbeperking

Binnen de coaching richt ik mij vooral op het gebied voeding, maar we kijken daarnaast ook zeker naar de andere vlakken van gezondheid.

Healthy-Lifestyle

Hoe verloopt het traject?

Uit onderzoek is gebleken dat er gemiddeld 66 dagen nodig zijn om een gewoonte aan te leren. Daarom werk ik met trajecten van 3 of 6 maanden. Mijn ervaring leert dat, om maar een beeldspraak te gebruiken, je hierdoor ‘niet hoeft te watertrappelen, maar je echt leert zwemmen’.

In het traject werk ik met je samen om de nieuwe leefstijl ‘eigen’ te kunnen maken.  Afhankelijk van je klachten en doelstellingen hebben we wekelijks of per twee weken een contactmoment. Hierdoor voelt het niet als een dieet en kun je langdurig genieten van je vernieuwde vitaliteit.

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om (tussendoor) te mailen of via Whats app je vragen te stellen wanneer je ergens tegenaan loopt, ook in het weekend.


Je gaat het traject aan om langdurig een leefstijl verandering te maken. Uiteraard kan het na verloop van tijd voorkomen dat je nog ergens tegenaan loopt. Soms kiezen mensen ervoor om ook na het behalen van hun doelen af en toe een gesprek in te plannen om alles weer even na te lopen.

Meer weten? Plan dan via onderstaande button een geheel gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek 

 

button_afspraak

Uiteraard kun je voor meer informatie ook contact met mij opnemen via 06-41225565 of info@bliszbeauty.nl

 

 Bij Blisz Beauty & Lifestyle wordt onder andere gewerkt vanuit de Hormoonfactor. Wil je hier meer over lezen? Neem hier dan eens een kijkje ; De Hormoonfactor – Ralph Moorman

Trainer Hormoonfactor - Love your hormones