Nieuws

Online boeken tijdelijk niet mogelijk

Met de opstart van de salon na sluiting i.v.m. COVID-19, is gebleken dat het erg lastig is hierbij automatisch voldoende tijd te plannen om alle regels in acht te nemen. Daarom is het voorlopig momenteel NIET mogelijk om online te boeken.

Neem in de tussentijd voor het boeken van een afspraak contact op via 06 – 41 22 55 65 (kan uiteraard ook via WhatsApp) of via info@bliszbeauty.nl.


Belangrijke informatie

De gezondheid en vitaliteit van jou als klant, staat bij Blisz Beauty & Lifestyle hoog in het vaandel. Vandaar dat voorafgaande aan onze afspraak een gezondheidscheck ontvangt.

Bij de volgende gezondheidsklachten moeten wij helaas onze afspraak verzetten; neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoest, benauwdheidsklachten, verhoging of koorts (vanaf 38 graden).

Bovendien verzoek ik je om niet eerder dan 5 minuten voor de afgesproken tijd te komen. Ik plan de behandelingen ruim en draag naast de normale hygiene, zorg voor alle andere maatregelen volgens het RIVM.

De wachtruimte wordt zo min mogelijk gebruikt zodat het mogelijk blijft om 1,5 meter afstand te houden. Tijdens de behandeling zal ik een mondkapje dragen om jouw veiligheid te waarborgen.

Door deze randvoorwaarden te waarborgen, kun je gewoon zoals je gewend bent genieten van een heerlijk ontspannen behandeling!


11 mei 2020 –  De salon mag weer open!

De kogel is door de kerk, mijn salon mag weer open! Je kunt weer terecht voor een heerlijke behandeling, uiteraard met in achtneming van de  maatregelen. Na een tijd van onzekerheid en spanning is het nu eindelijk weer tijd voor ontspanning. Daarvoor ontvang ik je graag weer in mijn fijne salon waar ik enorm trots op ben!

In verband met het doorschuiven van afspraken tijdens de sluiting van de salon,  is het niet mogelijk om online afspraken te boeken in de periode 25 mei t/m 7 juni. Ik zal met alle betreffende klanten contact opnemen om de afspraken opnieuw in te plannen.

Uiteraard vraagt het opengaan van de salon van zowel jou als mij dat we aan bepaalde richtlijnen houden. Hou deze pagina in de gaten voor meer informatie.

 

1 april 2020 – Salon blijft gesloten

Helaas blijft de salon volgens RIVM voorschriften nog gesloten tot tenminste 28 april. Uiteraard kun je in de tussentijd wel terecht voor je producten. Je kunt deze ophalen bij Ut Muueletentje, Beekstraat 68 in Weert.

Wil je een dierbare waar je niet langs kunt gaan, verrassen met een cadeaubon? In regio Weert bezorg ik de bon feestelijk verpakt!

 

16 maart 2020 – Tijdelijke sluiting Blisz Beauty & Lifestyle

Gezien de recente ontwikkelingen rondom het coronavirus, heb ik moeten besluiten mijn salon vooralsnog t/m 6 april 2020 te sluiten. Het raakt mij om deze keuze te moeten maken maar de gezondheid van mijn klanten heb ik hoog in het vaandel staan. Zodra er meer duidelijkheid is, lees je het op deze pagina!

 

Volg Blisz ook via Facebook voor leuke nieuwtjes en aanbiedingen!


Blisz Beauty & Lifestyle Sfeer 2