Beauty

Een gezichtsbehandeling van BLISZ laat je tot rust komen en weer stralend voor de dag komen!

Een gezichtsbehandeling reinigt, voedt, verzorgt en verbetert de huid. Bij elke gezichtsbehandeling wordt de huidconditie bekeken, want deze kan onder andere door weersinvloeden en hormonen telkens veranderen.
BLISZ werkt met de producten van Piroche Cosmetiques. Dit holistisch merk streeft naar balans in het gehele lichaam. Door de uitgebreide productlijnen, kan de behandeling volledig worden afgestemd op specifieke behoeftes van jouw huid.


  Blisz Beauty & Lifestyle Gezichtsbehandeling 1      Blisz Beauty & Lifestyle Masker      Blisz Beauty & Lifestyle Gezichtsbehandeling 2


 • PIROCHE Bio Energetische Gezichtsbehandeling +/ 100 minuten € 109,50

Door de combinatie van het werken met de Lymphodrainer en de waardevolle producten van Piroche wordt er een stralende huid gerealiseerd. Je huid wordt op een zachte manier aangezet tot detoxificatie, stimulatie van energie en regeneratie. De huidstructuur verbetert waardoor deze goed doorbloed is en weer straalt.

Een behandeling die het lichaam aanzet tot zelfherstel, zelfs na de behandeling! Resultaat is een huid die optimaal gevoed is en je voelt je heerlijk ontspannen.


 • PIROCHE Deluxe Gezichtsbehandeling 90 minuten € 97,50

Het beste van twee werelden komen samen in deze heerlijke gezichtsbehandeling!
In aanvulling op de Piroche basisbehandeling van 60 minuten, geniet  je ook nog van een massage van rug, schouders en nek (+/- 20 minuten) met vervolgens een hoofdhuid-massage onder de gezichtsbehandeling.

 • PIROCHE Gezichtsbehandeling 60 minuten € 69,50

De behandeling begint met een korte voetmassage zodat je lekker ontspannen de behandeling in gaat. Daarna wordt de huid in twee stappen gereinigd, vervolgens een dieptereiniging waardoor onzuiverheden gemakkelijker te verwijderen zijn en de werkstoffen beter kunnen inwerken. Indien nodig worden de wenkbrauwen bijgewerkt.

Afhankelijk van de specifieke behoeften van de huid wordt een bijpassend masker plus oogmasker aangebracht. Terwijl het masker inwerkt worden de schouders en het decolleté gemasseerd . Tijdens de gezichtsbehandeling worden er verschillende Bio-aroma’s gebruikt die op jouw huidconditie worden afgestemd.  Afsluitend wordt er een dagcrème en oogcrème aangebracht.


 • Extra bij te boeken binnen de behandeling
  • Hoofdhuidmassage € 12,50
  • Voetmassage € 12,50
  • Paraffinepakking hand € 12,50
  • Verven wimpers € 10,00
  • Verven wenkbrauwen € 9,00
  • Harsen per gebied in het gelaat € 9,00