Massage

Geniet van een heerlijke massage waarbij je weer helemaal tot jezelf komt.

Blisz Beauty & Lifestyle Massage

Wist je dat een massage ook heel gezond is voor je!? Door de massage wordt je immuunsysteem geboost en spieren worden weer soepel en ontspannen. Je energie gaat stromen en je zit lekkerder in je vel.

Daarnaast wordt de aanmaak van endorfine en oxytocine gestimuleerd, je kent deze stofjes wel, zij zorgen voor vermindering van stress en verhogen je geluksgevoel.

Goed voor lichaam en geest dus! Kom tot rust met een van de volgende massage’s :

 


 

Bio energetische gezichtsbehandeling2

  • Bio Energetische Body Drainage 

Bij deze behandeling staat het afvoeren van afvalstoffen, energie teruggeven aan het lichaam en regeneratie centraal. Je ondersteunt met deze behandeling het zelfherstellend vermogen van het lijf. Door de combinatie van het werken met de Lymphodrainer (een variatie van cupping) en manuele massage wordt er optimaal resultaat bereikt. De gebruikte Bio Aroma’s zorgen voor een diepe werking. Het is hierdoor een heerlijk ontspannende maar tegelijkertijd zeer effectieve lichaamsbehandeling.

Behandeling van gehele lichaam 80 minuten  € 87,50


  • Intensieve Bio Energetische Rug behandeling
Door de combinatie van manuele massage en de intensieve werking van de cups van de Lymphodrainer, kan er een diepe ontspanning bereikt worden. Er wordt gewerkt op de bindweefsels, spieren, lymfe en doorbloeding. Extreem vastzittende spieren of een door stress belaste rug, voelen weer ontspannen en licht. Voor diegene die wat extra wilt in een rugmassage.  Door de diepe werking van de cups, werkt de behandeling nog langere tijd door.
Massage rug, schouders en nek 40 minuten € 58,50

Blisz Beauty & Lifestyle Kruidenstempelmassage

  • Kruidenstempelmassage

Ten opzichte van de ontspanningsmassage een wat intensievere massage met warme (+/-50 graden) kruidenbundeltjes. Het ontspant de spieren en gewrichten, verlicht pijn en spierkramp en bevordert de bloedcirculatie. De combinatie tussen de heerlijke warmte van de stempels en de knedingen met de hand zorgen voor een heerlijk ontspannende ervaring. Een echte aanrader!

Massage achterkant benen, rug, schouders en nek 45 minuten € 59.50


  •  Ontspanningsmassage

Een lichaamsmassage, waarbij ontspanning op de voorgrond staat. Door middel van zowel stevige knedingen, strijkingen en fricties ontspannen de spieren, wordt de doorbloeding gestimuleerd en worden afvalstoffen afgevoerd.
Ik masseer intuïtief waardoor de massage op jou afgestemd is. Ieder mens is anders en dus ook de technieken en druk die ik gebruik tijdens de massage. Zo blijft het een onstpannen ervaring, maar krijg je ook verlichting van je klachten.

Onderstaand vind je de verschillende opties met suggesties voor de invulling hiervan. Uiteraard overleggen we samen wat je graag gemasseerd wilt hebben en passen we dit ook aan naar aanleiding van jouw wensen of fysieke klachten.

90 minuten € 87.50  Uitgebreide totaalmassage, start met een voetmassage maar er zit daarnaast ook een ontspannende hoofdhuidmassage bij. Er kan langer worden stilgestaan bij verschillende probleemgebieden dus vooral ook fijn bij specifieke klachten of voor diegene die langer wilt genieten.

60 minuten € 57,50   Massage van de gehele achterzijde van het lichaam.

45 minuten € 46.50  Uitgebreide massage van rug, schouders en nek.

30 minuten € 36.50   Bijvoorbeeld voor onderhoud bij aanhoudende rugklachten.


 

Even lekker tijd voor jezelf; schakel je mobiel uit tijdens de massage en plan als het kan na de massage even niets.

Dan kun je ook thuis nog even nagenieten van je moment van BLISZ!

Drink voldoende na de massage zodat je lichaam de losgemaakte afvalstoffen kwijt raakt.