Massage

Geniet van een heerlijke massage waarbij je weer helemaal tot jezelf komt.

Blisz Beauty & Lifestyle Massage

Wist je dat een massage ook heel gezond is voor je!? Door de massage wordt je immuunsysteem geboost en spieren worden weer soepel en ontspannen. Je energie gaat stromen en je zit lekkerder in je vel.

Daarnaast wordt de aanmaak van endorfine en oxytocine gestimuleerd, je kent deze stofjes wel, zij zorgen voor vermindering van stress en verhogen je geluksgevoel.

Goed voor lichaam en geest dus! Kom tot rust met een van de volgende massage’s :

 


  • Body Balance Treatment Rug

Een zeer effectieve behandeling met de Piroche Sports Line producten. Het is een sportbehandeling die door de combinatie van acupresuur, massage, het werken met de lymphodrainer en verschillende rek-technieken verlichting geeft aan het lichaam dat uit balans is. Dus dat is niet alleen voor sporters maar ook voor mensen actief in het leven staan! Er wordt op de spieren en myofascia gewerkt. De rugbehandeling omvat rug, schouders, nek en daarnaast armen, buik en borst.

Duur 50 minuten  € 69,50

  • Body Balance Treatment Benen

Wanneer de spanning zich juist in de benen heeft opgebouwd, is dit de behandeling voor jou! Door de combinatie van acupresuur, massage, het werken met de lymphodrainer en verschillende rek-technieken, worden de benen weer in balans gebracht. De beenbehandeling omvat bil, bovenbenen, onderbenen en voeten.

Duur 80 minuten € 109,50

Beide behandelingen kunnen ook gecombineerd worden. Deze combi- behandeling duurt 125 minuten en kost € 159,50

Bio energetische gezichtsbehandeling2

  • Bio Energetische Body Drainage 

Bij deze behandeling staat het afvoeren van afvalstoffen, energie teruggeven aan het lichaam en regeneratie centraal.
Door de combinatie van het werken met de Lymphodrainer en manuele massage wordt er optimaal resultaat bereikt. Het is een heerlijk ontspannende maar tegelijkertijd zeer effectieve lichaamsbehandeling.

Duur 80 minuten  € 79,50

  • Intensieve Bio Energetische Rug behandeling
Door de combinatie van manuele massage en de intensieve werking van de cups van de Lymphodrainer, kan er een diepe ontspanning bereikt worden. Er wordt gewerkt op de bindweefsels, spieren, lymfe en doorbloeding. Extreem vastzittende spieren of een door stress belaste rug, voelen weer ontspannen en licht. Voor diegene die wat extra wilt in een rugmassage.  Door de diepe werking van de cups, werkt de behandeling nog langere tijd door.
Massage rug, schouders en nek 40 minuten € 55,50

Blisz Beauty & Lifestyle Kruidenstempelmassage


  • Kruidenstempelmassage
Deze behandeling is tijdelijk niet te boeken ivm COVID-19 regels.
Ten opzichte van de ontspanningsmassage een wat intensievere massage met warme (+/-50 graden) kruidenbundeltjes. Het ontspant de spieren en gewrichten, verlicht pijn en spierkramp en bevordert de bloedcirculatie. De combinatie tussen de heerlijke warmte van de stempels en de knedingen met de hand zorgen voor een heerlijk ontspannende ervaring. Een echte aanrader!

Massage achterkant benen, rug, schouders en nek 45 minuten € 49.50

  •  Ontspanningsmassage

Een lichaamsmassage, waarbij ontspanning op de voorgrond staat. Door middel van zowel stevige knedingen, strijkingen en fricties ontspannen de spieren, wordt de doorbloeding gestimuleerd en worden afvalstoffen afgevoerd.
Ieder mens is anders en dus wordt ook elke massage aangepast op jouw wensen en wat jouw lijf nodig heeft.

Je kunt kiezen uit de volgende tijdsduur:

85 minuten € 77,50  Uitgebreide totaalmassage, start met een voetmassage maar er zit daarnaast ook een ontspannende hoofdhuidmassage bij. Er kan langer worden stilgestaan bij verschillende probleemgebieden dus vooral ook fijn bij specifieke klachten of voor diegene die langer wilt genieten.

55 minuten € 49,50  Totale massage, startend met een heerlijke voetmassage. Of kies voor een uitgebreide massage van de achterzijde van het lichaam, bijvoorbeeld bij lage rugklachten.

40 minuten € 38,50  Een heerlijke combinatie van rug, schouders, nek en hoofdhuid, vooral fijn bij nek en hoofdpijnklachten.

25 minuten € 28,50  Massage van rug, schouders en nek.


  • Hoofdhuidmassage

Geniet van een ontspannende hoofdhuidmassage en voel je als herboren!
Massage 15 minuten € 16,50

  • Voetmassage

Laat via je voeten je hele lichaam beginnen met ontspannen.
Massage 15 minuten € 16,50

 


 

Even lekker tijd voor jezelf; schakel je mobiel uit tijdens de massage en plan als het kan na de massage even niets.

Dan kun je ook thuis nog even nagenieten van je moment van BLISZ!

Drink voldoende na de massage zodat je lichaam de losgemaakte afvalstoffen kwijt raakt.