Body Balance Treatment

   sports line

Geschikt voor iedereen, for anybody with a body 😉 niet alleen voor sporters!

In ons leven trotseren we een groot aantal factoren die ons uit balans brengen door onder andere het zittende leven, een verkeerde houding, stress, herhalende bewegingen, trauma enzovoort. En daar komt de Body Balance Treatment om de hoek kijken.

Een behandeling met de producten van de Piroche Sports Line, welke  het zelf-herstellend vermogen van het lichaam ondersteunen. Tijdens de behandeling worden er ook verschillende bio aroma’s gebruikt om dit te bevorderen.

sportslovers

Er wordt gewerkt op de myofascia door deze weer in balans te brengen. De myofascia vormen een netwerk over het lichaam, maar door verschillende factoren kunnen deze verkort of verlengd zijn. Daarom is het belangrijk dit netwerk op de juiste manier te verbinden.
De massage richt zich op bij elkaar horende niveau’s en daarom is er een aparte rug en beenbehandeling. Zo wordt ieder niveau apart aangepakt, wanneer de voorzijde bijvoorbeeld verkort is en deze niet wordt gecorrigeerd, zal je aan de achterzijde problemen blijven ondervinden.

Door een combinatie van acupresuur, verschillende massagetechnieken en het werken met de Lymphodrainer wordt er verlichting gegeven aan het gespannen lichaam. Het heeft een zeer grondige werking en langdurig effect. Daarnaast wordt er een diepe ontspanning gerealiseerd.

                                     .warm up creamcooldown gelrestoring sprayrecovery balm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *